I det fynske folks tjeneste

Guldhåbet lever hos OB trods nederlag

Det er stadig muligt for OB at true FC København på SAS Ligaens førsteplads, selvom fynboerne søndag tabte 0-1 til Brøndby, mener cheftræner Lars Olsen.

Drømmen om guldmedaljer lever fortsat hos OB-træner Lars Olsen, selvom fynboerne søndag løb ind i et 0-1-nederlag hjemme mod Brøndby.

Dermed har OB kun fået et enkelt point i de seneste fire kampe i SAS Ligaen, og afstanden op til FC København på førstepladsen er på seks point. Men Lars Olsen insisterer på, at mesterskabet langt fra er afgjort endnu.

- Chancen er hverken blevet større eller mindre, siger Lars Olsen.

- Hvis vi havde vundet i dag, så havde I lige pludselig sagt, at nu er guldet åbent igen. I sidste uge afskrev I det alle sammen, men lad os nu se, når der er spillet 33 runder, siger han.

Lars Olsen havde til kampen mod Brøndby endnu en gang valgt Jonas Troest frem for landsholdsspilleren Anders Møller Christensen til OB's centrale forsvar. Det kan få negative konsekvenser for Anders Møller Christensens chancer for at komme med det danske landshold til VM i Sydafrika.

Men forsvarsspilleren har - ligesom resten af OB-truppen - været en skygge af sig selv i forhold til efteråret, og det har fået konsekvenser.

- Jeg er af den overbevisning, at jeg bruger de to bedste midterforsvarere, der er lige nu. Troest er så dukket op som trold af en æske og spiller godt, men det er klart, at Anders' form ikke er som den var i efteråret, siger Lars Olsen.