Gymnasieelever samler over 200.000 ind på en dag

Fredag samlede 1. og 2. g'ere fra Tietgen Handelsgymnasium over 200.000 kroner ind til Danmarks Indsamlingen. Pengene blev tjent ind gennem boder på skolen og arbejde for firmaer.

203.795 kroner. Det er det beløb, eleverne fra Tietgen Handelsgymnasium i Odense formåede at skrabe sammen i løbet af fredagen. Pengene bliver givet videre til Danmarks Indsamling lørdag.

Fra skolestart fredag og resten af dagen knoklede 1000 elever til fordel for Danmarks Indsamling.

- Vi er utrolig stolte over, at det er lykkes os at få samlet så mange penge sammen, fortæller uddannelsesleder  Lars Mols.

Eleverne have fået fri til at samle pengene ind, og de 1000 elever i 1. og 2. g var delt op i to grupper. Halvdelen befandt sig på skolen, hvor de havde lavet boder med salg. 

Legeland for børn var en af indtægtskilderne for Tietgen Handelsgymnasium.
Legeland for børn var en af indtægtskilderne for Tietgen Handelsgymnasium.
Foto: Gitte Gram Davidsen

- Der blev solgt kager og pandekager, smoothies, der var pølsevogn, ansigtsmaling, livemusik, legeland for børn og en masse andre aktiviteter. Eleverne havde inviteret pårørende ind på skolen, der så kunne købe de her forskellige ting, fortæller Lars Mols.

Den anden halvdel af eleverne tjente penge ved at arbejde for skoler, virksomheder og private i Odense og andre steder på Fyn. 

 
 
Foto: Gitte Gram Davidsen

Målet var 100.000
Lars Mols er rigtig godt tilfreds med elevernes indsats, for de har tjent langt flere penge, end han havde regnet med.

- Vi er utrolig stolte. Vi havde sat et mål om at samle 100.000 kroner ind, men det mål havde vi nået allerede omkring middag, fortæller Lars Mols.

Oversigt

    Oversigt