HA-relaterede angreb betjente i Odense

En betjent blev slået og sparket, da to tvillingebrødre med tilknytning til HA lørdag morgen skabte uro på Banegårdscenteret i Odense. To dåser peberspray skulle der til, før rockerne faldt til ro. 

Ved halv syvtiden lørdag morgen blev politiet tilkaldt til Banegårdscenteret, da to personer opførte sig meget aggressivt over for andre personer på stedet. 

- De to personer var meget påvirkede, formentlig både af alkohol og narkotika, siger vagtchef Jesper Pedersen fra Fyns Politi.

Den ene af de to brødre nægtede at fortælle politiet, hvem han var. Derfor valgte politiet at anholde ham. Det fik den anden bror til at hidse sig voldsomt op og går til angreb på to af de tre civilbetjente på stedet. 

Den ene betjent blev slået og sparket på kroppen, og det fik en anden betjent til at bruge pebersprayen.

- Det fik ham dog ikke til at falde til ro. Den første dåse blev brugt op, og først ved anden dåse blev personen pacificeret, siger vagtchef Jesper Pedersen.

HA'ere fra Køge

Begge mænd blev anholdt. De to tvillingebrødre sidder nu til afrusning på politigården.

- Vi kan se på de tatoveringer, de har, at de har tilknytning til Hells Angels. Det er ikke nogen, vi kender herfra, men vi ved at de er fra Køge, siger vagtchefen ved Fyns Politi.

Den ene sigtet for vold mod en politimand og den anden for at nægte at oplyse, hvem han er. Ingen af de to brødre bliver dog fremstillet i grundlovsforhør.

Oversigt

    Oversigt