Se billeder og video: Faaborg fejrer oprykning

Håndboldklubben Faaborg ØH rykker op i 2. division i næste sæson, og det bliver fejret med manér fredag aften, når de spiller den sidste kamp i 3. division.

Faaborg ØH spiller sidste kamp i 3. division i denne omgang i Forum Faaborg mod Kolding HK fredag aften, og både før og efter kampen er der oprykningsfest og gratis entré.

- Spillerne har valgt at bruge deres sponsor-oprykningsbonus på at holde festen. De synes den skal komme alle i Faaborg til gode og vil på den måde sige tak for trofast støtte, siger klubbens formand, Jens Blom Nielsen.

Forfesten begynder klokken 17.30 med sandwich, snacks, gratis drikkelse og slikposer til børnene.

Klokken 19.30 går kampen mod rækkens nummer to, Kolding HK i gang med det festindslag, at der er sponsoreret en cykel i lotteriet under kampen.

Når kampen er slut omkring klokken 20.45, er der afterparty i Aneksen med levende musik, hygge med spillerne og gratis drikkelse.

Alle i Faaborg og omegn er velkomne. 

 

Det er første gang siden 2012, at Faaborg ØH skal spille i 2. division. Det blev afgjort først på måneden, da holdet spillede uafgjort med netop Kolding efter 18 sejre i træk. Siden har de slået Svendborg, og slutter sæsonen på en komfortabel førsteplads.

TV 2/FYN sender fra aftenens fest i udsendelsen klokken 19.30.

Du kan besøge Faaborg ØH's Facebookside ved at klikke på Facebook-ikonet øverst til højre herunder.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt