Håndbold som du aldrig har set det før

Fyn Live går onsdag bag om Odense Håndbold forud for sæsonens første hjemmekampe i Ligaen. Vi giver seerne et unikt indblik i, hvordan en stor sportskamp er meget andet end det der foregår på banen.

De drømmer store drømme. Så store, at de forud for sæsonen har skiftet navn og fået sprøjtet millioner af kroner i klubkassen fra risikovillige investorer. Med tidligere landstræner Jan Pytlick skal Odense Håndbold ikke længere være en blød mellemvare i landets bedste række for kvinder, de skal spille med om medaljer.

For at det lykkedes skal en lang række ting også klappe uden for banen. Tilskuere skal støtte op og bære holdet mod sejr, sponsorer skal have et erhvervsnetværk, hvor de kan se ide i deres sponsorat, og klubbens medarbejdere skal sørge for at spillernes setup er så godt, at de kan præstere 100 procent på banen.

Alt dette kræver minutiøs planlægning i timerne før sæsonens første hjemmekamp i dameligaen mod Skanderborg onsdag aften.

I Fyn live onsdag fra 16.10-16.30 går vi helt tæt på de mange små detaljer der arbejdes på inden de to point skal hentes i kampen mod østjyderne.

Oversigt

    Oversigt