Hæder til erhvervselev

22-årige Jesper Nielsen blev fredag hædret som vinder af en landsdækkende informationskampagne.

Af Hannah Lehrmann Sørensen

Den 22-årige egu-elev fra Svendborg Jesper Nielsen  er vinder af en landsdækkende konkurrence om en iPhone4 med alt betalt i et halvt år.

Jesper Nielsen er i gang med en 2-årig erhvervsgrunduddannelse og blev introduceret til konkurrencen, som han deltog i for næsten tre måneder siden, af en af skolens egu-vejledere.

Han var overrasket over at blive bedt om at møde op på sin praktikplads, Produktionsskolen Sydfyns Erhvervsskole, hvor han er i praktik som IT-support medhjælper, da han i øjeblikket er i gang med et skoleophold på Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Han kunne dog ånde lettet op, da egu-vejlederen, Hanne Hedegaard, ventede med et bevis på, at han er vinder af konkurrencen. Jesper var meget glad for præmien, da hans egen smartphone i øjeblikket er til reparation.

Konkurrencen er en del af en informationskampagne der skal få flere unge til at søge ind på erhversgrunduddannelsen. Ungdomsuddannelsen består af mere praktik og mindre skole og er velegnet til elever, der ikke passer ind i de traditionelle uddannelsesrammer.

Oversigt

    Oversigt