I det fynske folks tjeneste

Hæder til Rikke Møller Pedersen

Den fynske svømmer Rikke Møller Pedersen blev lørdag hædret ved Dansk Svømmeunions generalforsamling i Vingstedcentret. Det var Dansk Svømmeunions formand, Kaj Aagaard, som stod for overrækkelsen af æresbevisningen.

Den fynske svømmer Rikke Møller Pedersen blev lørdag hædret ved Dansk Svømmeunions generalforsamling i Vingstedcentret

I forbindelse med Dansk Svømmeunions generalforsamling lørdag i Vingstedcentret, blev svømmeren Rikke Møller Pedersen, Frem/STO95/NTC, blevet hædret med Dansk Svømmeunions aktives æresbevisning.

Æresbevisningen, som er en særlig anerkendelse til aktive i Dansk Svømmeunion, der, på seniorniveau, har opnået helt ekstraordinære flotte resultater i forbindelse med EM, VM eller OL, er tidligere blevet tildelt ialt 14 danske svømmere. Nu er også Rikke Møller Pedersen med i dette fornemme selskab.

Det var Dansk Svømmeunions formand, Kaj Aagaard, som stod for overrækkelsen af æresbevisningen. Han fremhævede i sin talt VM i Rom 2009.

- Her gjorde du for alvor omverdenen opmærksom på din eksistens. Du svømmede med overraskende stor rutine og blev bedre og bedre gennem hele VM-forløbet. Bedste placering blev en sjetteplads i finalen i 100 m bryst, sagde Dansk Svømmeunions formand, Kaj Aagaard.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.