Hæl-stjernen Eriksen tror på CL-avancement

Christian Eriksen, der lavede to geniale måloplæg, da Ajax slog Zagreb, tror på avancement i Champions League.

Christian Eriksen tror på, at Ajax Amsterdam har gode chancer for at spille sig frem til forårets 1/8-finalerne i Champions League, efter at hollænderne onsdag slog Dinamo Zagreb med 4-0.

Eriksen og co. indtager med to gruppekampe tilbage andenpladsen i gruppe D efter Real Madrid.

- Jeg er utrolig glad for sejren og vores udgangspunkt i gruppen, hvor vi nu har gode muligheder for at komme videre i Champions League, siger Christian Eriksen ifølge Ekstra Bladet til hollandske medier.

Danskeren, der leverede to oplæg i 4-0-sejren - det ene med hælen og det andet med ryggen til målscorer Siem de Jong, tilføjer også, at han føler sig i god form:

- Jeg føler, at mit spil fungerer bedre.

På bænken jublede Ajax-træner Frank de Boer over detaljerne fra sin danske stjerne og havde bagefter ros til hele mandskabet.

- Det er sådan, jeg gerne vil se mit hold spille. Vi var overbevisende, scorede fire mål og gav ikke en chance væk. Spillerne fortjener stor ros for indsatsen, siger Frank de Boer.

Real Madrid topper gruppe D med 12 point, mens Ajax Amsterdam har fem point færre på andenpladsen. Lyon har fire point, mens Dinamo Zagreb indtager sidstepladsen uden et eneste point.

Oversigt

    Oversigt