Haleknækker må passe dyr igen

En 40-årig landmand fra midtfyn må igen gå i stalden og passe sine køer, selvom han tidligere har brækket halerne på næsten alle sine køer. Det afgjorde retten i Faaborg fredag morgen.

-

En 40-årig landmand fra midtfyn må igen gå i stalden og passe sine køer, selvom han tidligere har brækket halerne på næsten alle sine køer. Det afgjorde retten i Faaborg fredag morgen. Anklagemyndigheden har kæret afgørelsen.

Assens Politi havde pålagt manden at holde sig væk fra sin stald efter at det kom frem, at manden havde vredet halerne rundt på 98 af sine 100 dyr. Dyremishandlingen har tilsyneladende stået på gennem flere år.

På grund af politiets påbud er kvæget de seneste 10 dage blevet passet af en medhjælper, og manden har ikke haft lov til at gå ind i stalden.

Men fredag morgen omstødte Retten i Assens politiets forbud, og nu har den 40-årige landmand igen lov til at passe sine køer.

Anklagemyndigheden har dog kæret kendelsen, og det betyder, at landsretten nu skal tage stilling til om manden må passe sine dyr.

Oversigt

    Oversigt