Håndgranat var en attrap

Håndgranat på byggeplads i Odense viste sig at være en attrap.

Det var en attrap, der her til aften blev sprængt i stykker af hærens bomberyddere på en byggeplads ved Østre Stationsvej i Odense. Det siger vagtchef Jesper Fält fra Fyns Politi.

- Vi har talt med en beboer, der har fortalt, at han på et tidspunkt har mistet en bombeattrap, efter han har været ude at lege "krigslege". Han er temmelig flov over al det postyr, attrappen har forårsaget, siger han

Attrappen, som politiet i flere timer troede var en granat, blev spræng ved 21-tiden, efter at området havde været afspærret siden sidst på eftermiddagen. Afspærringen blev ophævet klokken 22:00.

Det var en borger, der ved 17:30-tiden kontaktede politiet og fortalte, at der lå en håndgranat på byggepladsen. En patrulje blev straks sendt af sted og kunne bekræfte, at der lå en granat.

"Granaten" så i første omgang så farlig ud, at politifolkene ikke turde andet end at tilkalde bomberydderne, mens politiafspærringen tilmed blev udvidet forud for sprængningen, hvilket medførte en del gener for den odenseanske trafik.

Oversigt

    Oversigt