I det fynske folks tjeneste

Hans Andersen er tilbage i sporet

Sejren i det italienske grandprix markerede, at speedwaykøreren Hans Andersen har fundet formen efter en turbulent sæson.

Hans Andersen viser styrke efter en turbulent tid

Det har ikke altid været lige let for speedwaykøreren Hans Andersen i denne sæson. Ud over det voldsomme styrt i grandprixet i Ullevi på Göteborg har danskeren undervejs skiftet motorleverandør fra Jawa til GM, ligesom han har haft store økonomiske problemer med sin tidligere engelske klub Peterborough.

Men sejren lørdag aften i grandprixet i italienske Lonigo markerede, at danskeren er tilbage ved fuld styrke.

- Det har været en drilsk sæson, og det kan ikke undgås, at de der ting har gået én på. Men efter at vi vandt i hold-VM i juli måned, fik jeg for alvor sparket sæsonen i gang, og det seneste lange stykke tid har jeg vist god stabilitet, sagde Andersen, der i finalen profiterede af at australieren Jason Crump fik motorproblemer en omgang før mål.

- Så langt var jeg heller ikke fra ham, og derfor ventede jeg bare på, at han lavede en fejl. Jeg håbede, at han ville ramme det bløde spor på inderbanen, men så fik han altså bare maskinproblemer i stedet, lød det fra en glad fynbo efter løbet.