Hans Henrik Andreasen forlader OB

OB-profilen Hans Henrik Andreasen forlader OB til fordel for sin gamle klub Esbjerg.

Den 34-årige Hans Henrik Andreasen har spillet i OB siden 2007. Men efter 211 kampe og 47 mål i OB's stribede trøje skifter Hans Henrik Andreasen tilbage til Esbjerg fB.

- Det er en vemodig afsked med en stor profil i OB. Hans Henrik Andreasen har været en dominerende skikkelse i klubben i mange år, og han har altid leveret en helstøbt indsats - og et fantastisk målsnit. Over det seneste halve år har han imidlertid haft færre kampe fra start, og derfor er det glædeligt, at vi har fundet en god løsning for alle parter, siger cheftræner Troels Bech.

Især bliver Hans Henrik Andreasen husket for målet i 1-0 sejren over Villarreal i Champions League-play off, men han er også blevet kåret som både Årets OB'er og Årets Spiller i OB.

- Samlet set har det været helt fantastisk at være i OB. Det er en topklub i Danmark, og det vil det fortsat være. Der venter mange store år for OB. Jeg vil altid tænke tilbage på klubben med glæde. Ikke kun på grund af spillerne, som jeg har mødt på holdet, men også på grund af staben. Der har været mange store personligheder, og jeg har glædet mig til at komme på arbejde hver eneste dag, siger Hans Henrik Andreasen.

Oversigt

    Oversigt