Hansen blev helt i sidste sekund

Den tidligere GOG?er Mikkel Hansen blev dagens helt, da han socrede sejrmålet efter slutfløjtet i den afgørende kamp mod Rusland.

Det var bestemt ikke kønt, men det var der nok ingen af spillerne på håndboldlandsholdet, der bekymrede sig om efter 25-24-sejren over Rusland torsdag eftermiddag dansk tid. Resultatet og de to point betyder nemlig, at Danmark fortsat selv er herre over sin egen skæbne i turneringen.

Danskerne lagde nøjagtigt som mod Sydkorea forleden forfærdeligt ud med masser af tekniske fejl og hasarderede afslutninger. Efter et kvarter var holdet bagud med fire mål, men fik dog hentet det tabte tilbage, så der ved pausen stod 10-10.

Og selv om det danske angrebsspil efterhånden hang bedre sammen i de sidste 30 minutter, så oppede russerne sig også og førte kampen det meste af anden halvleg. Det endte i en gyserafslutning, hvor Mikkel Hansen fra en spids vinkel efter slutfløjtet scorede til 25-24 direkte på frikast.

Danmark har nu tre point for tre kampe. Tre hold i puljen har fire point, mens kun Egypten halser bagefter med et enkelt point. Dermed kan det stadig blive alt fra en sidsteplads til en førsteplads i puljen afhængigt af resultatet i de sidste kampe mod Island og Tyskland og de øvrige resultater i puljen.