I det fynske folks tjeneste

Hård aften for Nicki Pedersen

Nciki Pedersen var dybt skuffet over, at det ikke lykkedes at sikre VM-titlen i speedway lørdag aften. Et styrt i den første start ødelagde meget for danskeren.

Nicki Pedersen dybt skuffet efter tabet af VM-titlen

Der gik en rum tid fra Nicki Pedersens sidste start ved speedway-grandprixet i Lonigo til han havde overskud til at tale med pressen. Og selv en lille halv times tid efter den tidlige exit var den temperamentsfulde fynbo svært utilfreds med at skulle forlade løbet inden semifinalerne.

En påkørsel allerede i den første start blev imidlertid skæbnesvanger for danskeren, der røg hårdt i til jorden, da svenske Fredrik Lindgren jordede op i ham bagfra.

- Den betød en hel del. Cyklen var jo fuldstændigt smadret, og så skulle vi lige finde tilbage til setuppet igen. Jeg prøvede på at løfte mig og gjorde mit bedste, og så kan man ikke gøre mere. Men det var bare en hård aften, og det er klart, at jeg er meget skuffet, sagde Pedersen, der måtte se sin nærmeste konkurrent til VM-titlen, australieren Jason Crump, hente 12 point ind på sig.

- Jeg havde håbet at sætte tingene på plads her, og så er det jo katastrofalt at sætte så meget til idag. Jeg skal hjem og sove på det, og så må vi tage den derfra, lød det fra den regerende verdensmester, der skal køre sidste VM-afdeling om 14 dage i tyske Gelsenkirchen.