Hård løbetræning skal genrejse OB

Efter to 10.-pladser i træk har der været fokus på at få OB-spillerne i ordentlig form i sommerpausen.

Flere spillere nåede aldrig i form i foråret, og det var en af årsagerne til den ambitiøse superligaklubs skuffende 10.-plads i sidste sæson.

Sådan skal det ikke gå, når Superligaen åbner den nye sæson i den kommende weekend, så træner Troels Bechs træning har været hård med fokus på at få grundformen helt på plads.

- Vi har haft mange flere løb, end vi havde i foråret, og det, tror jeg, er fint nok, så vi er helt klar med formen til turneringsstarten, siger anfører Anders Møller Christensen til klubbens hjemmeside.

OB'erne har dog lavet andet end at løbe hele den fynske ådal rundt i sommervarmen. Specielt forsvarsspillet har fået en overhaling efter sidste sæson, hvor holdet lukkede hele 59 mål ind.

- Vi har også lavet meget taktisk træning af det defensive. Det skulle der bruges tid på, for det var ikke godt, det der skete sidste forår, siger anføreren.

Efter to 10.-pladser i træk skal den kommende sæson gerne byde på en forbedring for OB, der har forstærket holdet med midtbanedynamoen Martin Spelmann fra Horsens.

- Jeg forventer i hvert fald, at vi skal være bedre end de to forgange sæsoner, men nu tager vi en kamp ad gangen.

- Der er kommet nogle nye spillere til i løbet af sommeren, så jeg tror, det bliver en spændende sæson, som jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med, siger Anders Møller Christensen.

OB indleder den nye sæson på søndag med en hjemmekamp mod Sønderjyske.

Oversigt

    Oversigt