Hareide overvejer at lade Eriksen blive hjemme fra Sverige

Fynske Christian Eriksen kan blive far når som helst, og derfor tager han måske ikke med landsholdet til Stockholm.

Landsholdets største stjerne Christian Eriksen er måske ikke med, når Danmark lørdag aften tester VM-formen mod Sverige i Stockholm.

Da kæresten kan føde hvert øjeblik, det skal være, så overvejer landstræner Åge Hareide at lade Tottenham-profilen blive hjemme i Danmark, så han er tæt på kæresten, hvis fødslen pludselig skulle gå i gang.

quote Skulle han blive hjemme fra Sverige, så vil det ikke være nogen katastrofe. Det vigtigste er, at han er med i Rusland.

Åge Hareide, landstræner

- Det er ikke bestemt endnu, om vi lader ham blive ham hjemme eller tager ham med. Hun har vist termin i dag.

- Det tager lidt tid at komme fra Stockholm til Odense, og han vil meget gerne være med til den fødsel, siger Åge Hareide, der mener, at Eriksens kæreste har termin torsdag.

Rusland er vigtigst

Landstræneren har lige nu ingen anelse, om Eriksen mest har lyst til at blive hjemme fra Stockholm eller tage med.

- Jeg ved det faktisk ikke. Jeg har ikke diskuteret det med ham, fordi jeg vil ikke mase for meget på.

- Skulle han blive hjemme fra Sverige, så vil det ikke være nogen katastrofe. Det vigtigste er, at han er med i Rusland. Vi lader ham få ro og fred, hvis han behøver det, siger Hareide.

Tidligere på ugen overvejede landstræneren at skære et par spillere i truppen før Sverige-kampen, men det er ikke længere aktuelt. Hareide har i øjeblikket 27 spillere, men kun 23 må komme med til Rusland.

Bortset fra Eriksen, der er tvivlsom til turen, så tager resten med til Sverige.

Ingen skader til VM

Også Nicklas Bendtner og Andreas Bjelland, der har trænet for sig selv på grund af skavanker. De er lige nu i et kapløb med tiden, da landstræneren ikke vil tage skadede spillere med til VM.

- Vi skærer ikke. Vi tager alle spillerne med til Sverige, så vi fortsat kan give dem behandling, så de har en chance for at blive friske.

- Det er en medicinsk vurdering, der er afgørende nu. Spillernes kvalitet er vi godt klar over, siger Hareide.

Landstræneren skal senest mandag aflevere sin VM-trup til Det Internationale Fodboldforbund (Fifa).

Ud over Sverige venter Mexico i en testkamp før afrejsen til Rusland 11. juni. Danmark åbner VM fem dage senere mod Peru. Senere venter gruppekampe mod Australien og Frankrig

Oversigt

    Oversigt