Hareide satser på fynsk Falk

Den fynske fodboldspiller Rasmus Falk er eneste nye spiller i Åge Hareides VM-trup.

Landstræner Åge Hareide har tirsdag sat navn på de spillere, der skal tage Danmarks første skridt på vejen mod en kvalifikation til VM i fodbold i Rusland. Nordmanden havde ingen større overraskelser i truppen, som 31. august møder Liechtenstein i en generalprøve i Horsens og fire dage senere møder Armenien i VM-kvalifikationen i København.

Truppen består med en enkelt undtagelse af spillere, der også var i landsholdsvarmen tidligere på året, hvor Hareide stod i spidsen for Danmark i fire landskampe.

Undtagelsen er fynske Rasmus Falk, der har fået en god start på superligasæsonen, efter skiftet fra OB til FC København.

Angriberne Yussuf Poulsen, Martin Braithwaite og Nicolai Jørgensen er tilbage i truppen, efter de af forskellige grunde ikke var med på landsholdets tur til Japan i juni.

Ikke en eneste spiller fra den trup, der lige har repræsenteret Danmark ved OL i Brasilien, er udtaget til A-landsholdet.

- Da jeg startede, sagde jeg, at det var vigtigt at finde en kontinuitet i holdet. Vi kan skifte ud, når der er spillere, som er i form, men ellers holder vi sammen på vores hold.

- Det er altid svært at udtage spillere i august. En del spillere er tilbage i sine klubber og skal komme i form, og så har vi en del spillere, som har skiftet klub. Den sidste del er gået rigtig godt, siger Hareide.

I første omgang er 21 spillere udtaget, men Hareide planlægger at udtage yderligere to spillere, når han har fået mulighed for at se flere spillere i aktion.

Hareides trup består dermed af følgende spillere:
Målmænd: Kasper Schmeichel, Jonas Lössl, Frederik Rønnow.
Forsvar: Riza Durmisi, Peter Ankersen, Andreas Christensen, Simon Kjær, Jannik Vestergaard, Daniel Wass, Mathias "Zanka" Jørgensen og Lasse Nielsen.
Midtbane: Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen, Thomas Delaney, Nicolaj Thomsen, William Kvist og Rasmus Falk.
Angribere: Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Martin Braithwaite og Viktor Fischer.

Oversigt

    Oversigt