HC Odense beholder talent

HC Odense har indgået en tre-årig forlængelse med kæmpetalentet Nadia Offendal.

En ambitiøs hurtigløber

Nadia Offendal har været en del af HC Odense siden juli 2013. Hun har især fået ros for sin hurtighed, motivation og indblik i spillet, som har gjort hende til en god playmaker.

HC Odenses Direktør, Arne Buch, glæder sig over kontrakten:

- Vi er meget glade for at fortsætte samarbejdet med Nadia - et af Danmarks største kvindelige håndboldtalenter. Nadias høje ambitionsniveau om at komme på A-landsholdet, er i tråd med HCO's vision om at nå toppen af ligaen indenfor få år.

Gensidig glæde

Og glæden er gensidig:

- Jeg er super glad for at være i klubben. Her er et rigtig godt træningsmiljø og fokus på min udvikling og ambitioner om at komme på A-landsholdet. Samtidig er HC Odense et meget spændende og ambitiøst projekt, jeg gerne vil være med til at føre videre. Stemningen på holdet er meget positiv, der er plads til at være sig selv og at have det sjovt, men der er specielt også fokus på at nå vores målsætninger. Det' bar' fedt, fortæller det unge talent.

En af dem, der får meget mere glæde af den kvindelige playmaker er cheftræner Flemming "Tuborg" Larsen:

- Nadias blik for at skabe muligheder for sig selv og hendes medspillere er yderst effektivt. Derudover har hun en fantastisk træningsmoral, ambitiøse målsætninger og så er hun bare utrolig hurtig - tre faktorer, som vi håber, kan være med til at løfte holdet til træning og i kampe, fortæller cheftræneren.

Oversigt

    Oversigt