HC Odense fik snæver sejr i Norge

En komfortabel føring på hele ni mål undervejs i kampen blev næsten formøblet, men alligevel fik HC Odense et fint resultat med hjem fra Bergen.

HC Odenses håndboldkvinder fik med en sejr på 22-21 et ganske brugbart resultat med hjem fra turen til Norge og mødet med Tertnes Bergen, der ligger nummer et i den bedste norske række.

Med 20 minutter igen førte HC Odense med hele ni mål, men en tæt markering af kampens fynske topscorer Line Haugsted samt en række fejl og store afbrændere gjorde, at Tertnes kom tilbage i kampen.

HC Odense førte med 16-10 ved pausen og præsterede altså blot seks mål i anden halvleg.

Derfor er der stadig masser af spænding forud for returkampen, der spilles i Odense på lørdag.

HC Odense:  Line Haugsted 10, Stine Svangård 5, Maria Adler 3, Suzanne Bækhøj 1, Louise Kristensen 1, Sarah Iversen 1, Pearl van der Wissel 1.
Udvisninger: Tertnes 2, HC Odense 1.