I det fynske folks tjeneste

HC Odense forlænger med Trine Jensen

Trine Jensen - nummer to fra højre - forlænger med HC Odense frem til sommeren 2013.

31-årige Trine Jensen og HC Odense har indgået aftale om at den rutinerede højre back spiller i klubben frem til sommeren 2013.

Trine Jensen vendte efter pause og barsel tilbage til håndboldbanen op til denne sæson, og den rutinerede højre back har været en af HC Odenses store profiler.

- Det var egentlig meningen, at det blot var for en enkelt sæson, jeg skulle tilbage på højeste niveau, men det har været fantastisk sjovt at være tilbage i "manegen". Jeg har stor opbakning fra min familie, så tingene kan fungere tidsmæssigt, så jeg er super glad for, at det nu bliver til endnu en sæson i den Orange trøje, siger Trine Jensen.

Hos HC Odenses ledelse er der stor tilfredshed med aftalen.
- Det er særdeles vigtigt, at vi også fremadrettet har Trine Jensen i HC Odense truppen. Trine har været en vigtig spiller gennem hele sæsonen. Hendes fight, mod og ikke mindst rutine smitter af og bidrager til hele holdet. Hun er en intelligent spiller, der både til træning og kamp er med til at udvikle spillet og holdet. Selvfølgelig skal Trine være i HC Odense også i kommende sæson, siger sportschef Ditte Andersen.

Ved du noget? Så send os et tip