HC Odense går med i byggeri til 150 millioner

Aktionærgruppen bag håndboldklubben HC Odense går med i byggeriet af 150 boliger. Boligerne kommer til at ligge i Cortex Park ved SDU.

Området Cortex Park ved Syddansk Universitet er ved at udvikle sig til en helt ny bydel Når området er fuldt udbygget, vil omkring 60.000 mennesker få deres daglige gang her.

Aktionærgruppen bag HC Odense A/S vil her opføre 150 boliger og de skal stå klar i sommeren 2018.

Af de ca. 150 boliger vil 60 af dem være ungdomsboliger, som udvikles sammen med et alment boligselskab. 

Bag projektet står udover HC Odense A/S også aktionærerne Jørn Bonnesen, Per Jørgensen, Hans Schweers, Ole Pape Jepsen, Carsten Skov og Erik Nielsen. 

De 150 boliger skal bygges på et 7.500 m2 område omkring Cortex Park ved SDU
De 150 boliger skal bygges på et 7.500 m2 område omkring Cortex Park ved SDU

 

Aktionærerne har stiftet et ejendomsselskab, HC Odense Ejendomme A/S, der organisatorisk er et søsterselskab til Handball Club Odense A/S.

- Vi har bland aktionærerne set perspektiver i at udvikle et byggeprojekt, der kan generere indtjening til håndboldselskabet og på den måde udnytte bestyrelsens og aktionærernes kompetencer. Vi har jo meldt vores ambitionsniveau ud omkring vores ligahold, og har styrket os markant på og udenfor banen op til den kommende sæson. Så nu sætter vi yderligere handling bag ordene, siger formand for bestyrelsen, Jørn Bonnesen.

 

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt