Nederlag: HC Odense mangler erfaring i den europæiske liga

Et nederlag med otte mål til den rumænske håndboldklub Corona Brasov kan skyldes HC Odenses manglende erfaring

HC Odense har vundet de sidste fire kampe mod tophold som FC Midtjylland og Tvis Holstebro, men igår, søndag, led de i et stort nederlag mod det rumænske hold Corona Brasov. Rumænerne kunne juble over en komfortabel sejr. 29 - 21 blev det endelige resultat ved kvartfinalen i EHF-Cuppen. 

 

- Der er forskel på, når vi spiller i den danske liga og i den europæiske. Det kan vi se på den måde, de spiller håndbold. De var kloge og fysisk stærke, så måske mangler vi lidt erfaring på holdet til at spille europæiske konkurrencer, siger den brasilianske målvogter Channa Mason.  

Kom det bag på jer? 

- Ja, der er stor forskel. Men vi skal huske, at der mangler en kamp, og vi tror, at vi kan spille meget bedre og måske kan vi vinde næste kamp. 

I skal op og score otte mål mere end hvad I tabte med i går, er det realistisk? 

- Jeg tror altid på det, siger Channa Mason, HC Odenses målvogter. 

Ulrik Kirkely, assistenttræner i HC Odense,  uddyber hvorfor resultatet er så forskelligt, når de spiller mod danske og udenlandske hold. 

- Man spiller selvfølgelig mod nogle hold, som kommer fra en anden håndboldkultur.  De har måske også nogle andre dommere, og det vil sige, at der er rigtig mange ting, som er anderledes. Man skal  selvfølgelig lære at gebærde sig i den verden. Det vil sige, at de spillere, som vi spillede overfor, de kan nogle andre ting individuelt, end det vi er vant til, netop fordi de kommer fra en anden kultur. 

På søndag skal HC Odense spille returkamp mod Corona Brastov i Rumænien. 

 

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt