HC Odense på vej ud af kvartfinalen

Håndboldkvinderne fra Randers HK og Team Esbjerg vandt begge med seks mål på udebane.

Randers HK og Team Esbjerg er godt på vej mod medaljekampene i Dame Håndbold Ligaen.

Onsdag aften vandt Randers-mandskabet 25-19 ude over HC Odense i den første af to kvartfinalekampe. Kort tid efter vandt Team Esbjerg 33-27 ude over Team Tvis Holstebro.

Dermed har både Randers og esbjergenserne et godt udgangspunkt inden returkampene på klubbernes hjemmebane 9. april.

0304 hcodense1

Som grundspillets nummer tre kunne Randers selv vælge sin modstander i kvartfinalen, og valget faldt ganske oplagt på fynboerne, der som sekser akkurat spillede sig videre til slutspillet.

Gæsterne førte 14-11 i pausen takket være godt målmandsspil fra Stine Bonde Aagaard, mens svenske Angelica Wallén gjorde det godt offensivt.

Hos Odense havde landsholdskeeper Cecilie Greve svært ved at finde redningerne frem, og hun måtte en tur på bænken allerede i første halvleg, hvor Randers hurtigt fik åbnet et forspring på fire-fem mål op.

I anden halvleg udbyggede udeholdet føringen uden de store problemer, og meget skal gå galt, hvis ikke Randers spiller sig videre.

Team Esbjerg havde det i begyndelsen lidt sværere med Team Tvis Holstebro. Pausestillingen var 14-14, inden Esbjerg-holdet satte værterne på plads efter pausen.

Grundspillets nummer et og to - Viborg HK og FC Midtjylland - er allerede kvalificeret til semifinalerne.

Viborg møder i semifinalen enten Team Esbjerg eller Team Tvis Holstebro, mens FC Midtjylland møder den samlede vinder af Odense/Randers-dysten.