HC Odense snupper sponsoraftale

Håndboldklubben HC Odense har skaffet en ny sponsoraftale med den fynske virksomhed, Munck. Efter lang tid uden en hovedsponsor, satser klubben nu på mindre og flere sponsorater.

Lavere lønninger til spillerne, et håndboldhold uden træner, betalingsstandsning, en direktør der bliver til sportschef for at spare lønninger. Det har været op ad bakke for håndboldklubben, HC Odense.

Men nu viser det sig, at klubben måske overlever på en ny taktik. En spritny sponsoraftale er kommet i hus. Bagved står virksomheden Munck, som laver alt lige fra vejarbejde til belægninger og broer, og som har en årsomsætning tæt på en milliard kroner.

Virksomheden har indvilliget i at sponsorere klubben, og det er måske sidste chance for klubben, hvis de vil overleve en sæson mere. 

- Det er positivt at kunne støtte bredden i den fynske sport, og det er dejligt at opleve den entreprenørånd og kampgejst, som har præget HC Odense i deres bestræbelser på at fastholde damehåndbold på højt niveau på Fyn, udtaler direktør Hans Christian Munck om valget som sponsor for klubben.

Oversigt

    Oversigt