HC Odense taber mod SK Aarhus

I denne sæson har SK Aarhus imponeret stort, og lørdag vandt holdet knebent på udebane over HC Odense.

Den helt store overraskelse i kvindernes bedste håndboldrække i denne sæson har indtil nu været SK Aarhus, og lørdag vandt succesholdet med 26-25 på udebane over HC Odense.

I sæsonens fem første ligakampe har SK Aarhus vundet de fire og kun tabt til Nykøbing Falster.

Det var også blevet til aarhusianske sejre over Viborg HK, Sønderjyske og København Håndbold inden kampen i Odense.

Lørdag skulle der dog både held og dygtighed til, før den smalle sejr blev sikret i de sidste minutter af opgøret i Odense Idrætshal foran 835 tilskuere.

Anført af topscorer Anna Sophie Okkels med ni mål i kampen lykkedes det SK Aarhus at hente de to point efter en pauseføring på 14-13.

Det var SK Aarhus-spilleren Lærke Christensen, som scorede sit femte mål til 26-24-føring få minutter før slutfløjt og dermed reelt afgjorde kampen, inden HC Odense fik reduceret en enkelt gang.

SK Aarhus fører nu rækken med otte point efter fem kampe, mens HC Odense har fem point på femtepladsen i Boxer Dameligaen.