I det fynske folks tjeneste

HC Odense vil bekæmpe verdensmestre

Kamilla Kristensen lover, at HC Odense spillerne ikke på forhånd lægger sig ned, selv om de skal møde flere af de nykårede verdensmestre.

Hele syv verdensmestre i kvindehåndbold står på modstandernes banehalvdel, når HC Odense på fredag skal spise kirsebær med de store. Hypo Niederöersterreich stiller nemlig med et halvt brasiliansk landshold.

På fredag møder HC Odense det østrigske storhold i 1/8-finalen i den europæiske cup for pokalvindere.

- Vi glæder os utroligt meget til at prøve kræfter med ét af verdens bedste hold. At stå i en 1/8-finale er stort for os alle, og når vi løber på banen fredag aften bliver det med glæde i maven, masser af fight og

viljen til mere. Vi møder et klassehold med 7 nykårede verdensmestre, men i Odense viser vi ikke det hvide flag. Vi er klar til kamp og byder velkommen side ved side, med spændte muskler og højt humør, siger HCO-anfører, Kamilla Kristensen.

Hypo Niederösterreich er et østrigsk storhold med en masse erfaring i bagagen. Bl.a. har de vundet flere Champions League-titler og holdet består af hele seks brasilianske landsholdsspillere. På trænerbænker er den tidligere GOG-træner Morten Soubak, som jo nu er træner for både Hypo og det brasilianske landshold, som altså vandt guld ved VM i december.

Direktør for HC Odense, Arne Buch, forventer udsolgt til kampen på fredag, og også sportschef Bent Nyegaard glæder sig til udfordringen.

- Det er en fantastisk udfordring for vort unge hold, og samtidig en flot mulighed for at give vore spillere yderligere international erfaring. Vi i HC Odense er tillige stolte over at få muligheden for at præsentere en del af de nyligt kårede verdensmestre, siger han.

I forbindelse med kampen har HC Odense valgt at udvide det normale VIP-arrangement, så der vil være spisning for 250 gæster før kampen. Gæsterne får som forret et oplæg fra den danske landstræner Jan Pytlick og den brasilianske Morten Soubak.

Ved du noget? Så send os et tip