HD Ejendomme holder lejere for nar

Vandværket skulle true med at lukke for vandet, før HD Ejendomme i Odense ville betale deres regning. 

En vandregning på 10.000 kroner har skabt splid i en boligforening i Aarup.
Selvom lejerne hver måned betaler HD Ejendomme for deres vandforbrug, har selskabet ikke sendt pengene videre til Aarup Vandselskab Derfor modtog lejerne mandag et brev om, at der ville blive lukket for vandet.

- Jeg betaler vandafgift til HD Ejendomme hver måned, og så regner jeg selvfølgelig med at de har styr på det. Det her er bare ikke i orden, siger Lasse Nielsen, der er beboer i afdelingen Æblehaven.

Regningen, der lyder på ca. 10.000 kroner, skulle have været betalt den 11. maj. Siden da har Aarup Vandselskab sendt en rykker, et lukningvarsel samt to e-mails til HD Ejendomme, uden at boligforeningen har reageret. 
Derfor sendte vandselskabet et brev til lejerne, med håb om at de dermed kunne få HD Ejendomme til at reagere i sagen.

- Det er et ubehageligt job at have. Men det er ikke første gang vi har haft de her problemer med HD Ejendomme, siger Bent Madsen, der er kasserer hos vandselskabet.

En af lejerne, Lasse Nielsen, bekræfter at det er sket før. For ca. 1½ år siden skulle der også trusler med lukning af vandet til, før HD Ejendomme betalte deres vandregning.

- Dengang lovede de, at det aldrig ville ske igen. Der har været en del problemer med dem, og jeg føler mig sgu lidt røvrendt, siger Lasse Nielsen.

I følge HD Ejendomme er der sket en administrativ fejl, som de beklager, men derudover ønsker de ikke at kommentere på kritiken. Efter TV2/Fyns hendvendelse har de dog sikret sig, at pengene nu er betalt, og at lejerne ikke kommer til at stå uden vand.

Det var i alt ca. 25 ejendomme i Æblehaven og Søstrenes Have, der tirsdag modtog brevet fra vandselskabet om lukning af vandforsyningen.

Oversigt

    Oversigt