Heartland Festival: Flere navne afsløret

Michael Kiwanuka, Editors, WhoMadeWho og Pierce Brothers kommer til Heartland Festival i juni.

Heartland Festival har netop offentliggjort fire nye musik-navne til Heartland Festival, som ser dagens lys for første gang til juni på Egeskov Slot.

De fire er albumaktuelle Michael KiwanukaEditors, Pierce Brothers og danske WhoMadeWho, som således gør blandt andre The Flaming Lips og Mark Ronson selskab.

- Med tilføjelsen af de fire nye navne syntes jeg at det efterhånden er lykkedes o,s at skabe et virkelig solidt musikprogram her i vores først leveår. Det er både varieret og spændende, og vi har musik til både hjernen, hjertet, fødderne og maven, samtidig med at vi holder et højt internationalt niveau, der fuldt ud kan matche flere etablerede festivaler rundt om i Europa, siger festivaldirektør og initiativtager Ulrik Ørum-Petersen i en pressemeddelelse. 

Aktuel og millionsælger

Michael Kiwanuka (UK), der netop har annonceret, at han udgiver en ny plade her i foråret, har med sin fløjlsbløde vokal og velkomponerede sange taget verden med storm siden debutalbummet Home Again i 2012.
Hør og se et nummer fra det kommende album under teksten

Den millionsælgende kvintet Editors fra Birmingham har gennem de seneste 10 år markeret sig på indierock-scenen med hits som ”Munich”, ”Bones” og ”Smokers Outside The Hospital Door”.

Pierce Borthers fra Australien består af tvillingebrødrene og multiinstrumentalisterne Jack og Pat. De har spillet på nogle af Europa og Australiens største festivaler, hvor de er blevet rost for deres liveoptrædener. Det er bandets første optræden i Danmark.

Den danske trio WhoMadeWho ankommer med fem albums i ryggen og spiller eksperimental pop. Trioen høster ofte roser for deres liveoptræden.

Mere end musik

Heartland Festival foregår 10. og 11. juni på Egeskov Slot.
Udover et internationalt musikprogram præsenterer festivalen kunst, samtaler og madoplevelser.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt