I det fynske folks tjeneste

Heavy prædiken

Bob Beeman besøger Odense med sin tunge prædiken.

Heavy metal musikken har fået skyld for meget gennem årene, men for en amerikansk præst er musikformen helt forenelig med det kristne budskab - Bob Beeman kalder ligefrem sig selv for en heavy-metal-præst. Hvordan det hænger sammen kan odenseanerne opleve i næste weekend. 

I 1985 da bølgen af metalbands med langt permanentet hår hærgede hele kloden, startede den nu 56-årige Bob Beeman kirken "Sanctuary International", der som målgruppe havde den kristne heavy-metal-bevægelse, som på det tidspunkt var i sin begyndelse.

Kirken blev passende nok startet i musikbyen Nashville i Tennessee, siden er Sanctuary International vokset fra en lokal kirkebevægelse, til  en organisation der har kontakt med metal-miljøet over hele verden.

Bob Beeman startede sin egen kirke i nashville Tennessee

Bob Beeman, der går under navnet Pastor Bob, besøger søndag den 16. august Odense, klokken 10.30 prædiker han i Jacobskirken.

 Selv om Pastor Bob for det meste taler til heavy-metal-fans på musikfestivaler, er Jacobskirkens børne- og ungepræst Morten Rasmussen ikke i tvivl om, at det bliver en stor oplevelse for alle.

 - Han har en særlig gave til at tale til alle aldersgrupper og opleves som værende ligefrem og "nede på jorden", siger Morten Rasmussen i en pressemeddelelse.

Jacobskirken er en lokal frikirke i Odense og er tilknyttet Apostolsk Kirke i Danmark.

Ved du noget? Så send os et tip