Heavy prædiken

Heavy metal musikken har fået skyld for meget gennem årene, men for en amerikansk præst er musikformen helt forenelig med det kristne budskab - Bob Beeman kalder ligefrem sig selv for en heavy-metal-præst. Hvordan det hænger sammen kan odenseanerne opleve i næste weekend. 

I 1985 da bølgen af metalbands med langt permanentet hår hærgede hele kloden, startede den nu 56-årige Bob Beeman kirken "Sanctuary International", der som målgruppe havde den kristne heavy-metal-bevægelse, som på det tidspunkt var i sin begyndelse.

Kirken blev passende nok startet i musikbyen Nashville i Tennessee, siden er Sanctuary International vokset fra en lokal kirkebevægelse, til  en organisation der har kontakt med metal-miljøet over hele verden.

Bob Beeman startede sin egen kirke i nashville Tennessee
Bob Beeman startede sin egen kirke i nashville Tennessee

Bob Beeman, der går under navnet Pastor Bob, besøger søndag den 16. august Odense, klokken 10.30 prædiker han i Jacobskirken.

 Selv om Pastor Bob for det meste taler til heavy-metal-fans på musikfestivaler, er Jacobskirkens børne- og ungepræst Morten Rasmussen ikke i tvivl om, at det bliver en stor oplevelse for alle.

 - Han har en særlig gave til at tale til alle aldersgrupper og opleves som værende ligefrem og "nede på jorden", siger Morten Rasmussen i en pressemeddelelse.

Jacobskirken er en lokal frikirke i Odense og er tilknyttet Apostolsk Kirke i Danmark.

Oversigt

    Oversigt