Heidi Sommer risikerer fængsel

Kosmetolog Heidi Sommer kan nu risikere at blive straffet med op til 60 dages fængsel, for at have løjet i både Byretten i Middelfart og i Østre Landsret i Odense.

-

Kosmetolog Heidi Sommer kan nu risikere at blive straffet med op til 60 dages fængsel, for at have løjet i både Byretten i Middelfart og i Østre Landsret i Odense. Det skriver Ekstra Bladet fredag.


Heidi Sommer, der ejer flere kosmetologskoler og som bor i et nybygget slot på Vestfyn, var den ene part i et meget kulørt trekantsdrama. Dramaet udspillede sig i 1999 mellem hendes eks-mand, millionæren Jens Dinesen, og hendes ven Jens Sejerøe-Olsen.


Heidi Sommer var hovedvidnet i sagen, hvor Jens Dinesen fik rettens ord for, at han var blevet bortført og truet på livet af Jens Sejerøe-Olsen.


I både Byretten i Middelfart og i Østre Landsret fortalte Heidi Sommer, at det var hendes eks-mand Jens Dinesen, der truede med et gevær. Han kunne til gengæld bevise med billeder, at det var Jens Sejerøe-Olsen, der havde et gevær i hånden, da det kom til direkte konfrontation mellem de to parter.


Derfor har Statsadvokaten for Fyn nu tiltalt Heidi Sommer, der er 43 år gammel og har tre mindreårige børn, for at have løjet for retten.


 

Oversigt

    Oversigt