Helveg ikke med på landsholdet

Morten Olsen har udtaget sin landsholdstrup til kampen mod Slovenien. Uden Jesper Grønkjær, Niclas Jensen og Thomas Helveg.

Fodboldlandstræner Morten Olsen har udtaget sin første landsholdstrup, siden han mislykkedes med at kvalificere holdet til EM-slutrunden. Foreløbig 17 mand har landstræneren udtaget til kampen den 6. februar mod Slovenien, og han har blandt andre fundet plads til Niki Zimling fra Esbjerg, som i øjeblikket er under Morten Olsens vinger i Mellemøsten, hvor ligalandsholdet er samlet.

- Niki Zimling har præcis de kvaliteter, vi leder efter hos den defensive midtbanespiller. Vi kender hans kvaliteter som offensiv, men han beviste for os i kampen mod Qatar, at han kan gå længere ned og løse opgaverne også på denne plads, siger Morten Olsen i en pressemeddelelse.

Morten Olsen har i udtagelsen valgt at fokusere på spillere fra udenlandske klubber, som i øjeblikket er i gang med deres turneringer. Derimod har han ikke udtaget etablerede landsholdsspillere fra SAS Ligaen, og spillere som Michael Gravgaard, Jesper Grønkjær, Niclas Jensen og Thomas Helveg er ikke med i truppen. Til gengæld er 33-årige Kenneth Perez fra Ajax med i truppen.

Morten Olsen udtager onsdag den 18. og sidste spiller til truppen.

Oversigt

    Oversigt