I det fynske folks tjeneste

Helveg ny sportsdirektør

Fodboldspilleren Thomas Helveg skal være ny sportsdirektør i OB, lyder rygterne onsdag. OB afviser ikke, at Helveg har en fremtid i klubben, når den aktive karriere slutter.

01:38

Thomas Helveg bliver ifølge BT ny sportsdirektør i OB.

1 af 2

Det er BT, der skriver, at Thomas Helveg med tiden skal afløse den fyrede Kim Brink som klubbens sportsdirektør. Helveg stopper til nytår sin aktive karriere i OB, og herefter skal han overtage Brinks job efter en oplæringsperiode.

Ifølge OB?s direktør, Thomas Christensen, skal klubben først skabe fremtidens sportslige ledelsesstuktur, inden der bliver sat et navn på sportsdirektøren. Han afviser dog ikke muligheden for, at Helveg får jobbet.
- Thomas Helveg er klart et navn, vi vil tage en dialog med i forhold til fremtiden, men jeg vil ikke komme ind på, hvilke roller vi har i tankerne, siger Thomas Christensen til TV2/FYN.

Fodboldekspert og tidligere OB spiller Morten Bisgaard mener dog, at det kan være en svaghed, at Thomas Helveg har spillet sammen med de spillere, han skal lede.
- Som sportsdirektør bliver man nødt til at være et svin en gang imellem, og der tror jeg, at Thomas skal lære at have kniven fremme og ikke kun være den høflige fynbo, siger Morten Bisgaard til TV2/FYN.