I det fynske folks tjeneste

Helveg til OB

Fodboldspilleren Thomas Helveg vender nu tilbage til Fyn. Han har i dag skrevet under på en kontrakt med OB. Samtidig henter klubben også to andre spillere til det fynske.

Thomas Helveg blev i dag præsenteret som ny OB-spiller.

35-årige Helveg, der har spillet 104 landskampe, har lavet en 2 1/2-årig aftale med OB. Han skifter med øjeblikkelig virkning fra tyske Borrusia Mönchengladbach.
- Vi har gjort meget for tiltrække Thomas, og det er nu sket. Han bliver en stor gevinst og har stadig meget at tilbyde, siger OBs sportsdirektør Kim Brink.

Thomas Helveg forlod OB i 1993 for at spille i italienske Udinese, som kom bag på de fleste, da fynboen var et ret ubeskrevet blad i den store fodboldbog. Thomas Helveg har siden spillet i AC Milan, Inter, Norwich og altså senest Borussia Mönchengladbach. Her fik han dog ikke megen spilletid, og derfor ville han væk.

Borussias hjemmeside

Målfarlig herre til OB

Udover Helveg kunne OB i dag også præsentere forsvarsspilleren Jones Troest, som holdet har hentet i tyske Hannover 96. Troest har tidligere spillet i Silkeborg og har 25 U21-landskampe på cv'et.
- Jonas er et af de største forsvarstalenter i dansk fodbold, og han vil tilføre vores allerede gode forsvar stor styrke, siger Kim Brink.

Endelig har OB også lavet en aftale med angriberen Srdjan Radonjic fra Montenergo. Radonjic skifter fra serbiske Partizan Beograd. Han var i 2005/2006 topscorer i den serbiske liga med 20 mål.
- Han kan sparke nogle kasser ind for OB, forudser Kim Brink.