Helveg utilfreds med OB-indstillingen

Rutinerede Thomas Helveg savnede vilje hos OB-spillerne, da fynboerne lørdag spillede 1-1 mod Sønderjyske.

OB-spillerne var ikke klar til at tage de slåskampe, der skulle til i lørdagens 1-1-kamp mod Sønderjyske i SAS Ligaen. Det mener fynboernes Thomas Helveg.

- Sønderjyske kæmpede med alt, de havde. Men det virkede som om, at vi ikke rigtig var indstillede på at give igen, og så er det svære odds, siger Helveg.

Den 38-årige forsvarer kom på banen det sidste kvarter og blev dermed den ældste markspiller i SAS Ligaens historie.

- Viljen manglede, vi skal ville det noget mere. I dag vinder man ikke fodboldkampe, hvis man spiller på 90 procent. Man skal ramme 100 procent fra start til slut, siger Thomas Helveg.

Efter kampen forlod OB-spillerne banen til lyden af en massiv pibekoncert fra det skuffede hjemmepublikum på Fionia Park. Odense-klubben har mistet fire point i forårssæsonens to første kampe og dermed også førstepladsen til FC København.

- Vi gør det unægteligt sværere for os selv. Med baggrund i de præstationer, vi har leveret de seneste to kampe, så er vi heller ikke et mesterskab værdigt, siger Helveg.

Også OB's Johan Absalonsen er skuffet.

- Vi havde chancerne, og det er bekymrende, at vi ikke kunne lukke kampen. Det sender tankerne tilbage til den sæson, hvor vi hele tiden spillede uafgjorte kampe, siger Absalonsen med tanke på 2007/2008-sæsonen, hvor OB spillede hele 16 kampe af 33 uafgjort.

Oversigt

    Oversigt