I det fynske folks tjeneste

Henrik Clausen er usikker på OB-fremtid

Fyrede cheftræner Henrik Clausen er glad for, at han får lov til at blive i OB, men han føler sig ikke bundet ti klubben.

Den fyrede OB-træner er glad for muligheden for at blive i OB, men han føler sig ikke bundet til klubben.

Da OB-ledelsen mandag valgte at fyre træner Henrik Clausen, meddelte klubben samtidig, at Clausen får orlov resten af foråret, hvorefter han vender tilbage i en funktion i OB's talentafdeling.

Det er dog langt fra sikkert, at det kommer til at ske.

- Lige pludselig kan det ske noget andet.

- Der er ikke nogen, der siger, jeg skal være bundet til klubben resten af livet, hvis der lige pludselig skulle komme andre tilbud, siger Henrik Clausen.

- Men jeg er glad for at kunne bevare tilhørsforholdet, indtil noget eventuelt sådan skulle komme frem, siger han.

Clausen overtog cheftrænerjobbet i november 2010. Han beskriver sig selv som halvt OB'er og er glad for muligheden for at kunne fortsætte på Fyn.

- Jeg har tilkendegivet, at det vil jeg gerne. Hvilken funktion og så videre, det har vi ikke på plads endnu, siger han.

Henrik Clausen bærer ikke nag i forhold til ledelsen.

- Det hjælper ikke noget. I denne branche går det rigtig stærkt, siger han.

OB har i forårets fire første kampe kun hentet et enkelt point. Det skete i forårspremieren, hvor det blev til 2-2 mod Silkeborg, siden har fynboerne tabt til FC Nordsjælland, Lyngby og HB Køge.

Med de to nederlag til bundpropperne Lyngby og HB Køge har OB meldt sig ind i nedrykningskampen. OB ligger fjerdesidst i ligaen - otte point foran Lyngby under nedrykningsstregen.

Henrik Clausen anerkender, at resultaterne ikke harmonerer med målsætningen om medaljer, men selv om man altid kan være bagklog, mener han selv, han har truffet flere gode end dårlige beslutninger.

- Ud fra de forudsætninger vi har haft, synes jeg, vi har gjort rigtig mange fornuftige ting.

- Jeg skal være ærlig at sige, at hver gang jeg har taget 10 beslutninger, har de ni været rigtig gode, men en gang imellem kan der godt have været en, man gerne ville have lavet om, siger han.

Ved du noget? Så send os et tip