Her er dit weekendvejr: Nattefrost og solrig lørdag

Weekendvejret over Fyn byder på både sol, frostvejr og mulighed for stort set alle slags nedbør.

Det fynske weekendvejr byder på lidt for enhver smag. 

Der er fredag morgen meldinger om glatte veje flere steder på Fyn, og politiet har derfor været tidligt ude med en opfordring til at køre ekstra forsigtigt i morgentrafikken.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Der er også blevet saltet flere steder over Fyn. Særligt på Nordfyn er der risiko for glatte veje fredag morgen.

Fredagen bliver en blandet omgang med mulighed for sol, men også med byger og måske også slud eller tøsne. Vinden bliver svag, og temperaturen kommer til at ligge på mellem to og fem grader.

Natten til lørdag klarer det op til koldt og klart vejr. Derfor kan natten blive ganske kold med ned til fire minusgrader, fortæller både DMI og TV 2 Vejret.

Flere steder i landet er der allerede varslet snevejr, men i første omgang ser det ikke ud til at komme til at ramme Fyn. Det er især nordjyderne, der kan se frem til at vågne med sne på græsplænen lørdag morgen.

Der kan dog stedvis også falde byger længere sydpå, men de vil generelt være med regn.

Solrig lørdag

Til gengæld fortsætter det klare vejr lørdag, hvor fynboerne kan se frem til en flot dag med mulighed for klart vejr og en del sol. Temperaturen kommer til at ligge mellem frysepunktet og op til et par varmegrader. 

Også natten til søndag falder temperaturen til et stykke under frysepunktet, så der vil ligesom både fredag og lørdag morgen være risiko for rim- og frostglatte veje fra morgenstunden.

Søndag blæser det en smule mere op, og det blandede vejr vender tilbage. Temperaturen vil i løbet af formiddagen komme over frysepunktet, og kommer der nedbør, vil det derfor være med regn.

 
 
Foto: Henning Bagger / Scanpix

 

Oversigt

    Oversigt