Her ligger Fyns dyreste rækkehus 

For syv millioner kroner kan du blive ejer af Fyns dyreste rækkehus, som er til salg i Odense lige nu. Køberen får 305 kvadratmeter at boltre sig på. 

22.934 kroner. Så meget koster hver kvadratmeter i det dyreste rækkehus på Fyn - og det ligger i Hunderupkvarteret i Odense. 

Det er Boligsiden, som har lavet en opgørelse over de dyreste rækkehuse fordelt på regioner, og listen er domineret af rækkehuse på eksklusive adresser i de store byer.

På Fyn er det dyreste rækkehus, som er til salg lige nu, en bolig på 305 kvadratmeter på Oehlenschlægersvej i Hunderupkvarteret i Odense. Boligen er vurderet til 6.995.000 kroner. 

Ekslusiv bolig i engelsk stil 

Men for prisen får man også en eksklusiv bolig, mener ejendomsmægler Jannick Willumsen, som har boligen til salg hos RealMæglerne Odense. 

- Vi ser det ikke som et rækkehus. Det er de færreste rækkehuse, som er 305 kvadratmeter. Det er bygget i gammel engelsk stil, og derfor er det unikt for området, forklarer Jannick Willumsen. 

Det fynske rækkehus har været til salg i 403 dage. Oprindeligt var det sat til salg for 7.700.000 kroner, men siden er prisen blevet sænket til den nuværende pris på 6.995.000 kroner. 

Du kan se mere om boligen her

Fra det dyreste rækkehus på Fyn, som  også er det dyreste i hele Region Syddanmark, er der dog stadig langt op til det dyreste rækkehus i hele Danmark. Det koster 20.995.000 kroner og ligger på Østerbro i København.

Oversigt

    Oversigt