Udvider arbejdstiden: Her må letbanen nu arbejde til klokken 20

Arbejdet med granitbelægningen bøvler for letbanen, der derfor har fået tilladelse til at udvide arbejdstiden, så de kan blive færdige med opgaven, inden sporarbejdet skal i gang på Østre Stationsvej.

Letbanens arbejde med den nye granitbelægning på Østre Stationsvej i Odense tager længere tid, end det først var beregnet. Derfor har kommunen givet entreprenørerne lov til at udvide arbejdstiden. 

Derfor vil det i krydset ved Jernbanegade samt på den sidste del af busbanen foran Odense Banegård Center blive muligt for entreprenøren at arbejde til klokken 20.00 på hverdage indtil midt i juli.

Tilsvarende vil det være muligt for entreprenøren at arbejde lørdage i tidsrummet klokken 08.00 til 17.00, ligesom tre søndage kan tages i brug, hvis det bliver nødvendigt. I så fald bliver arbejdstiden også mellem klokken 08.00 og klokken 17.00.

Det skriver Odense Letbane på sin hjemmeside.

Arbejdet kommer ifølge letbanen til at foregå inde i de til lejligheden opsatte telte og vil primært bestå af brolægningsarbejde. Dog vil der i forbindelse med arbejdet også blive kørt med mindre maskineri samt tilskåret granit.

Derfor har entreprenørerne lavet forskellige støjdæmpende tiltag, så granitskæringen generer så lidt som muligt.

Samtidig bestræber de sig på, at den mest støjende del af arbejdet vil begrænses til kun det allermest nødvendige uden for normal arbejdstid.

Oversigt

    Oversigt