Storkamp på Ærø: Miniputhold kæmpede en brav kamp mod AGF

Kampen mellem Marstal/Rise og AGF gik i forlænget spilletid, efter hjemmeholdet bragte sig foran hele to gange.

Der var onsdag aften pokalturnering på Ærø, hvor Fynsserieholdet Marstal/Rise tog i mod Superligaklubben AGF.

Selvom det på papiret så ud til at være en let kamp for aarhusianerne, fik de alligevel kamp til stregen, hvor hjemmeholdet formåede at bringe sig foran hele to gange. Men alligevel endte kampen 2-6 til AGF efter forlænget spilletid.

Brødrepar scorede

Selvom der var total AGF-dominas i 1. halvleg, formåede hjemmeholdet at bringe sig foran 1-0. Det skete på et hjørnespark, hvor Marstal/Rises anfører, Mathias Grydehøj Mikkelsen, steg til vejrs og fik headet bolden i aarhusianernes mål efter 40 minutters spil.

Bolden havde ellers ikke været over på AGF's banehalvdel det meste af kampen i 1. halvleg, da udeholdet lagde et højt pres, men dog uden at få bolden i nettet.

I 2. halvleg parkerede Marstal/Rise bussen, men alligevel formåede de at score til 2-0 på et frispark, hvor bolden blev sat ind på et hovedstød af Magnus Grydehøj Mikkelsen.

Her scorer hjemmeholdet til 2-0.
Fotograf: Anders Høgh

I det 74. minut reducerede Jakob Ankersen fra AGF til 2-1 på en halvflugter.

Højt pres fra AGF førte senere til et mål direkte på hjørnespark scoret af AGF's Alex Gersbach i det 86. minut.

Derefter gik kampen i forlænget spilletid, og her overtog AGF kampen fuldstændig og scorede fire mål, så kampen endte 2-6.

Jakob Ankersen fra AGF scorer til 2-1.

Glad formand

TV 2/Fyn fangede formanden for Marstal/Rise, Maria Brygger Mortensen, i halvlegen, og hun var meget tilfreds med føringen, men skeptisk i forhold til en sejr.

Alex Gersbach scorer direkte på hjørnespark.

- Jeg er mega glad. Det er fantastisk. Jeg tror desværre ikke på det (en sejr, red.), men jeg håber på et mirakel. Drengene har det fantastisk, men er også meget fokuseret på resten af kampen, fortalte hun.

Og det havde hun god grund til at være. Der var i sidste ende tydelig forskel på Fynsserieholdet fra Ærø og Superligaklubben fra Aarhus.

Alexander Munksgaard fra AGF scorer til 2-3.

Stolt far

Mod slutningen af kampen stillede brødrene Grydehøj Mikkelsens far op til interview, og det var en stolt far, der så to af sine drenge score mål for hjemmeholdet.

- Det er så fantastisk. Det er flot. Det er rart at se, lød det fra en tydelig berørt Poul Mikkelsen, som havde hele fire sønner i truppen.

Far havde fire sønner i truppen. To af dem scorede hver et mål.