Herrefrokost - nu også med damer

For syvende år i træk holder Odense Kommunes plejecentre herrefrokost for kommunens seniorer. Denne gang er damerne inviteret med.

Den årlige herrefrokost har de foregående år været en stor succes, og interessen er derfor kun stigende, men en ting er ændret i forhold til de forgangne år - mændene savnede selskab fra damerne, så de er blevet inviteret med denne gang.

Der er således lagt op til en god gang oktoberfest, når Møllekroen fra den 6. til 9. oktober fra kl. 12.30- 16.00 lægger lokaler til festlighederne.

- Damerne snakker meget, det holder vi mænd af. Det er dejligt, at der kommer damer med, så vi kan få danset en masse. Jeg vil nemlig ikke danse med mænd, fortæller Leon Rasmussen som bor på Hjallese Plejecenter.

- Der skal klart være damer med. Der er en meget mere hyggelig stemning, når damerne er med, og det siger jeg ikke, fordi jeg skal score, fortæller Henning Alsen fra Marienlund Plejecenter.

Gode erfaringer

Det er Aktiviteter i Plejeboliger (AIP), der afholder oktoberfesten, og de har rigtig gode erfaringer med sådanne fælles arrangementer på tværs af plejecentrene:

- Vi holder arrangementer som det her, fordi vi kan mærke, hvor stor en glæde det har for vores beboere. Det er en god måde at skabe nye bekendtskaber på. De kommer ud og er sociale, får grinet og snakket en masse sammen, og det er noget, som skaber livskvalitet, siger Vinnie Skovkjær, leder af Aktiviteter i Plejeboliger.

Oversigt

    Oversigt