I det fynske folks tjeneste

H.H. Andreasen: Djemba gør det ikke alene

Djemba Djemba er ikke undundværlig på midtbanen ifølge hans afløser på pladsen.

Hans Henrik Andreasen så ud til have det svært i Eric Djemba-Djembas rolle, men han mener, at midtbaneprofilen kan undværes.

Eric Djemba-Djemba meldes på vej til engelsk fodbold, men efter OB's 1-1 kamp hjemme mod Randers pointerer afløseren på dagen, Hans Henrik Andreasen, at Eric Djemba-Djemba ikke styrer midtbanen alene.

- Djemba har også tre andre midtbanespillere til at hjælpe sig. Det, der skete for os i 1. halvleg, var, at vi lå for langt fra hinanden. Der var for langt fra mig til kanterne og Andreas Johansson. Det fik vi ændret i pausen, siger Hans Henrik Andreasen, der spillede rollen på den defensive midtbane i de første 70 minutter.

Andreasen kom ofte på mellemhånd, fordi han lå meget alene.

- Jeg havde lidt en dobbeltrolle, hvor jeg både skulle dække af for angriberne, samtidig med at jeg skulle dække en midtbanespiller. Johansson kom til at ligge lidt for offensivt, siger Hans Henrik Andreasen.

Andreasen overtog Johanssons rolle i de sidste 20 minutter, hvor OB gav debut til Kalilou Traoré på den defensive midtbane. OB har endnu ikke meldt offentligt ud om Eric Djemba-Djembas fremtid. Midtbanespilleren havde fået fri "af personlige årsager", hvilket i fodboldsprog ofte er ens betydende med et forestående klubskifte.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.