Historier fra pakhuset: Vægttab og hotdogs

Han tabte 60 kilo og sælger nu himmelske hotdogs. Og så er han en af de kokke der også langer personlige historier over disken.

Han elsker hotdogs, Martin Bager Wulff, der står bag boden Hotdog Heaven i Storms Pakhus. Han elsker også sin nye, sunde livsstil. I 2015 tabte han sig 60 kilo på kun 10 måneder. Bagefter skrev han bogen ”Vægttab med nosser”.

Nu har han valgt at forfølge en drøm om at have foden under egen disk. Derfor kreerer han hotdogs, der aldrig før er set, til det fynske folk. F.eks. en King Charles med oksekødspølse, asiatisk mayo, vandmelonsradiser syltet i champagne og rosé.

Hver dag finder han på nye varianter af den ellers så klassiske ret, der for mange er urørlig. En klassisk hotter med svinepølse. Det er vel tæt på en krænkelse af en dansk nationalret? 

- Det er nærmest danefæ, som vi er inde og mingelere ved. Men vi gør det på en måde, som godt kan respekteres. Hotdog´en er blevet et produkt, der bare spyttes ud. Du kan købe en pølse for en krone og et brød til 40 øre. Jeg synes, at hotdog´en fortjener noget nytænkning.

Gør sig umage med maden 

Men hvordan pokker kan man sælge hotdogs uden at spise en masse af dem og tage på i vægt? Det er ikke noget problem for Martin.

quote Man skal gøre sig umage. Det gør vi med vores hotdogs. Det farlige er frostmad og nemme løsninger

Martin Bager Wulff

- Man skal gøre sig umage. Det gør vi med vores hotdogs. Det farlige er frostmad og nemme løsninger. Men her er der arbejdet meget med det, og råvarene er gode. Derfor spiser man mindre og nyder det mere. 

DM i hotdogs

I søndags deltog Martin i DM i hotdogs. Der stillede han op med en hotdog lavet af croissant bagt med salt og timian, en pølse lavet på grisenakke og muskat og på toppen dressing af blåskimmelost og reduceret portvin.

Allerede i dag optræder flere af ingredienserne i dagens hotdogs i Hotdog Heaven. For som Martin siger: Vi skifter menukort næsten hver dag hernede, ellers kommer vi til at kede os.

Selvom Martin nyder at eksperimentere, så sætter han stadig pris på en klassisk hotdog:

- Bare den ikke er fra en tankstation kl. 02 om natten. 

Oversigt

    Oversigt