I det fynske folks tjeneste

Historisk varm fredag i vente på Fyn

Det kan blive en historisk varm fredag på Fyn. Hvis det går som meteorologerne spår, kan temperaturen nå 20 grader sidst på dagen.

Efter en - efter årstiden - lun nat med temperaturer op til 10 grader er der mere varme i vente fredag. Hvis det går som TV 2 Vejret forudser, kan temperatuen enkelte steder på Fyn nå 20 grader. Varmest vil det være midt må Fyn.

Med så høje temperaturer står vi overfor en marts-dag, der med al sandsynlighed går over i historien som en af de varmeste nogensinde målt, fortæller TV 2 Vejret.

Kun fem gange siden man i 1874 systematisk begyndte at måle på vejret landet over - dag for dag - har temperaturen været over 20 grader i årets første forårsmåned.

Ved de fynske kyster må man dog kigge langt efter den stærke forårsvarme. Havtemperaturen ligger omkring 5 grader, og det får indvirkning på især de sydvendte kyster, da der dagen igennem vil blæse en svag til jævn vind fra syd op over landet. Her når temperaturen ikke over 8-9 grader.

Vejrudsigten fra DMI er lidt mere beskeden. Den siger skyet og diset vejr, men i løbet af dagen mulighed for perioder med sløret sol. Temperaturen stiger til mellem 13 og 18 grader.

01:00 Luk video

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.