I det fynske folks tjeneste

Hjælp os! Ellers dør vi...!

To små, efterladte hundehvalpe - gadekryds af formentligt en terrier og en gravhund - bliver aflivet, hvis de ikke snart finder et nyt hjem.

01:12

De to hunde risikerer at blive aflivet.

De to hunde risikerer at blive aflivet.

De to hunde risikerer at blive aflivet.

De to hunde risikerer at blive aflivet.

1 af 5

Med to dages mellemrum er de to hvalpe hver for sig blevet fundet på Pejrupvej ved Årup, og ifølge ejeren af Lykkegården Hundepension i Middelfart, Kaj Juul, er hundene sandsynligvis for nylig blevet efterladt af en hundejer, som ikke ønskede dem.
- Det lader til, at de bare er blevet sat af. Sandsynligvis fordi ejerne har haft et kuld hvalpe, som de ikke har kunnet passe. Og så er de blevet trætte af dem og har sat dem af. Det er ganske forfærdeligt, siger han til TV 2/FYN.

Kaj Juul, der nu har hundene, er sikker på, at hundene hører sammen.
- Jeg er ikke i tvivl om, at de er søskende. De har ikke samme farve, men ellers ligner de hinanden fuldstændigt, siger han.

Samtidig fortæller Kaj Juul, at ejeren nu bliver efterlyst. Men hvis ejeren ikke melder sig - og andre ikke ønsker hundene - er svaret:
- Så bliver de nok aflivet.

På finddinhund.dk kan man se de løse hunde. Man kan samtidig kontakte Kaj Juul, Lykkegården Hundepension, på telefon 64 40 26 36 eller 40 25 26 36, hvis man ønsker at aftage hundene.