Hjemmehjælper truet med jagtgevær

Falckreddere måtte overmande en 58-årig mand i Assens, da han truede en hjemmehjælper med et jagtgevær.

En 58-årig mand truede torsdag en hjemmehjælper med et oversavet jagtgevær i Assens på Fyn. Manden blev efterfølgende overmandet af Falckreddere, oplyser Fyns Politi.

En ambulance rykkede ud klokken 13.30 til Spurvevænget i Assens, hvor den 58-årige mand var fundet af naboen i sin lejlighed med en mindre læssion i hovedet.

Ved ambulancens ankomst skønnede Falckredderne ikke, at ambulancen skulle benyttes. I stedet blev en hjemmehjælper tilkaldt for at tage sig af den 58-årige.

Da hjemmehjælperen ankom, sad den 58-årige i en sofa inde i stuen, og Falckredderne gjorde klar til at forlade stedet, da den 58-årige pludselig rakte ned under sofaen, tog et skarpladt oversavet jagtgevær og rettede det direkte mod hjemmehjælperen.

Hjemmehjælperen befandt sig på det tidspunkt cirka to meter fra den 58-årige, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den ene Falckredder var snarrådig nok til at slå geværet væk fra retningen mod hjemmehjælperen, hvorpå begge Falckreddere overmandede den 58-årige.

Mandens motiv til at rette geværet mod hjemmehjælperen er ukendt, og han sagde ikke noget under episoden.

Den 58-årige ligger lige nu til afrusning i detentionen i Odense. Han vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Oversigt

    Oversigt