I det fynske folks tjeneste

Hjemmerøvere truede med pistol og kniv

02:50

1 af 2

Fire-fem mænd forsvandt med flere sjældne fugle, da de sent lørdag aften begik røveri mod en fugleopdrætter på Fyn.

Skar telefonledning over

Fire-fem mænd forsvandt med flere sjældne fugle, da de sent lørdag aften begik røveri mod en fugleopdrætter i hans hjem ved Ejby på Vestfyn, oplyser politiet.

Ægteparret sad og så fjernsyn, da hoveddøren pludselig blev smadret og to-tre mænd trængte ind i stuen. De blev kort efter fulgt af yderligere et par mænd, der ligesom de første var iført elefanthuer.

Mændene truede med en pistol og forlangte at få pengekassen udleveret. Da parret sagde, at de ikke havde en pengekasse, trak røverne gardinerne for og smadrede telefonen i stuen.

I køkkenet tog den ene røver tre knive fra en knivblok og skar telefonledningen over, hvorefter han truede manden til at udlevere en pung med nogle tusinde kroner i.

Derefter forsvandt mændene, mens én blev tilbage og bevogtede parret. Kort efter kom de øvrige tilbage med fire-otte transportkasser af den slags man bruger til katte. De gik ud i volieren, hvor de satte fugle ind i transportkasserne. Det var tidligt søndag morgen ikke opgjort hvilke og hvor mange fugle, de forsvandt med.

Parret har kun kunnet give et sparsomt signalement af to af røverne. Ham, der tog knivene, talte dansk med accent, var omkring 160 cm høj og iført en mørk jakke. Manden, der bevogtede parret, var omkring 190 cm høj og iført en camouflagejakke.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.