Hjemvendte Ankjær matchvinder for Bulldogs

Odense Bulldogs Mikkel Ankjær Nielsen vendte tirsdag aften uafgjort til sejr for Odense Bulldogs, da han scorede til 2-1 otte minutter før tid i hjemmekampen mod Aalborg Pirates

Den 19-årige fynbo er vendt hjem efter en kort karriere i svenske Olofström, og kampen mod nordjyderne tirsdag aften var den første, siden Ankjærs comeback på dansk is.

Kampen blev ellers indledt med 35 minutter uden scoringer. Midt i anden periode kunne hjemmeholdets Stuart MacRae bringe Bulldogs foran 1-0 med et mål, der blev diskuteret heftigt. Der var uenighed om, hvorvidt pucken havde krydset målstregen.

I det 47. minut kunne gæsternes Kasper Degn udligne til 1-1 i powerplay, men dagens comeback-spiller Mikkel Ankjær Nielsen ødelagde altså hurtigt glæden for udeholdet.

Otte minutter før tid huggede han pucken ind til 2-1 efter et oplæg fra Mathias Thinnesen.

Med sejren rykker Bulldogs op på fjerdepladsen i Ishockeyligaen.