Tidligere holdkammerater samler ind til skudramt speedwaykører

Speedwaykøreren Kenni Larsen fra Munkebo blev den 21. april ramt af skud i hovedet. I weekenden vågnede han af koma - nu samler speedwayfolket ind til hans familie.

Den fynske speedwaystjerne Kenni Larsen blev ramt af et skud i hovedet ved en ulykke. Efter 10 dage i kunstigt koma vågnede han søndag.

Nu har hans tidligere klub, Munkebo Scorpions, sammen med Munkebo Speedway Klub og tidligere holdkammerater til Kenni Larsen startet en indsamling til ham og hans familie.

- Vi er glade og lettede over, at Kenni nu har kæmpet sig tilbage. Vi ønsker derfor at starte en indsamling, som kan give ham en økonomisk håndsrækning. Kenni skal bruge alle sine tanker og kræfter på at komme tilbage både fysisk og mentalt. Vi vil derfor gøre hvad vi kan for at hjælpe ham og hans familie økonomisk i denne svære tid, siger John Rask Nielsen, der er daglig leder på Munkebo Speedway Center, i en pressemeddelelse.

Speedwaykøreren kom søndag ud af koma, efter hans tilstand har ellers i lange perioder har været kritisk, siden han blev ramt i hovedet af skud den 21. april.

- Vi er så lykkelige, og en stor knude i hjertet er blevet meget mindre. I dag skal Kenni have ro. Vi takker mange gange for, at I tænker på Kenni og os, skriver forældrene Vivi og Peter Larsen på Facebook.

 

Se hele interviewet med John Rask Nielsen fra Munkebo Speedway Center

 

Familien har tidligere forklaret, at et uheld var årsagen til, at han blev ramt i hovedet af et skud fra et luftgevær.

 

Kenni Larsen har efterfølgende gennemgået to operationer i hjernen.

Du kan se og støtte indsamlingen her.

Oversigt

    Oversigt