I det fynske folks tjeneste

Hollywood-stjerne revser badminton - nu udfordrer Axelsen ham til en kamp

Hugh Jackman kalder badminton for 'let'. Nu svarer verdensmester Viktor Axelsen igen. Foto: Scanpix collage

Viktor Axelsen har inviteret X-Men-stjernen Hugh Jackman til Danmark for at demonstrere, hvor hårdt badminton på topplan er.

Den australske skuespiller Hugh Jackman er sikker på, at han kunne deltage i OL i en mindre kendt sportsgren som badminton, fordi kampene og træningen ikke er lige så hårde som andre olympiske sportsgrene.

- Der er ikke så mange skader i badminton. Det er ikke vanvittigt hårdt, siger Hugh Jackman, der blandt andet er kendt fra X-Men-filmene. 

Læs også Officielt: Viktor Axelsen når historisk milepæl

Det har fået den fynske verdensmester og verdensetter i badminton, Viktor Axelsen, til at invitere Hollywood-stjernen til Danmark, så de to verdensstjerner kan dyste i en kamp. Det fremgår af en video produceret af Olympic Channel. 

- Vi byder ham velkommen i Danmark, hvis han vil prøve badminton. Jeg er sikker på, at han vil opdage, at træningen er rimelig brutal, siger Viktor Axelsen.

Tilbyder 18-0-føring

Den fynske verdensmester, der vandt OL-bronze i Rio i 2016, giver ikke meget for påstanden om, at badminton ikke er lige så hårdt som andre olympiske sportsgrene.

- Det er en fantastisk måde at få trænet virkelig godt. Jeg tror, at badminton er så hårdt, fordi det går så hurtigt i spillet, forklarer Viktor Axelsen, der er så sikker på, at han kan slå skuespilleren, at han vil give ham et solidt forspring.

- Jeg vil give Hugh en 18-0-føring, og jeg vil vædde med, at jeg stadig vinder, forsikrer Viktor Axelsen.

Hugh Jackman har endnu ikke svaret på Viktor Axelsens udfordring.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.