Holm: Alex Rasmussen kan vinde VM om to år

Det er kun Alex Rasmussen selv, der sætter grænser for, hvor langt han kan nå, mener hans chef Brian Holm.

Det er efterhånden en god tradition, at danske cykelfans tænker på Matti Breschel, når det handler om VM, men det kan meget snart blive sådan, at Alex Rasmussen også er kandidat til sportens store titel. Det mener HTC-Columbias danske sportsdirektør.

- Alex er et unikt talent, hvor han i princippet kun selv sætter grænserne for, hvor langt han vil nå inden for cykelsporten. Jeg kan for eksempel sagtens se ham som verdensmester om to år, siger Brian Holm til Fyens Stiftstidende.

Det er store ord, hvad enten der er tale om enkeltstart eller linjeløb, men det er også overvældende data, fynboen leverer.

- Alex er simpelthen den stærkeste rytter, jeg nogensinde har set. Hans fysik - hans motor - er imponerende, siger Brian Holm.

Den fynske rytters udfordring er, at han skal blive endnu mere seriøs, og derfor har Brian Holm holdt møde med den nye mand i truppen og fortalt ham, at der skal arbejdes.

- Alex har altid været så stort et talent, at meget er kommet nemt til ham. Nu skal han lære at leve som en rigtig professionel cykelrytter. Han vil blive mandsopdækket med hensyn til blandt andet træning og kost, siger Brian Holm.

Den danske sportsdirektør vil blandt andet se en fire-fem-kilo lettere udgave af Alex Rasmussen.

Oversigt

    Oversigt